Cum să purtăm fusta de blugi / How to wear a denim skirt

[RO] Sunt sigură că fiecare dintre noi are în dulap o fusta de blugi. Mai scurtă sau mai lungă, mai veche sau mai nouă. Chiar dacă momentul său de glorie a fost prin anii ’90, ea nu s-a demondat nici acum, fiind în continuare purtată și îndrăgită de femeile din întreaga lume. De ce? Pentru că este comodă, practică și, alături de cămașa albă și rochia neagră, face parte dintre obiectele vestimentare extrem de versatile.

[EN] I’m sure that each of us has a denim skirt in the wardrobe. Shorter, longer, older or newer. Even if it’s glory period was in the ’90s, it never get out of fashion, and even nowadays, it is worn and loved by the women from all over the world. Why? Because it’s a comfortable, practical and extremely versatile piece of clothing.

office1   office2

[Click pe poze pentru a le mări / Click on each photo to enlarge]

[ RO] Puteți include fusta de blugi în outfitul pe care îl purtați la birou. Singura condiție ar fi să alegeți o fustă de lungime medie, într-o culoare uni, de preferat mai închisă sau chiar albă. Ideea e să evitați modelele prea casual și să optați pentru unele simple și clasice. Alături puteți purta o cămașă sau o bluză din chiffon sau mătase, peste care să aveți un sacou, și neapărat accesorii. Chiar dacă purtați o ținută office, nu trebuie să vă feriți de culorile aprinse sau de bijuteriile statement.

[EN] You can wear a denim skirt even at work, the only condition is that you choose a medium lenght one, in a dark colour or a white one. The idea is to avoid a casual type of skirt and to wear a simple, classical one. You can wear it with a chiffon/silk blouse or shirt, a blazer and jewellery, Even if you wear an office outfit, you don’t have to be afraid of bright, intense colours or statement jewellery.

casual chic1  casual chic 2

[RO] Pentru o ținută casual, puteți alege orice model de fustă și orice culoare, doar să vă simțiți bine și feminine îmbrăcate cu ea. Purtați-o cu pulovere pufoase, cardigane colorate sau bluze vaporoase, pe care să le accesorizați cu coliere, brățări sau eșarfe cu imprimeuri deosebite. Puteți completa outfitul cu o parka, haină care e foarte în tendințe în această perioadă (cred că sunt singura bloggeriță care nu are o parka :)).

[EN] If you want a casual outfit, you can choose any type and any colour of skirt, because you have to feel good and feminine dressed with it. Wear it with fluffy sweaters and colorful cardigans, that you accessorize with necklaces, bracelets or scarves. You can complete the outfit with a parka, a very trendy coat nowadays (I think I’m the only fashion blogger that doesn’t have a parka :)).

Glam Rock 1   glam rock 2

[RO] Dacă sunteți adeptele stilului glam rock, puteți purta fuste cu cât mai multe fermoare și rupturi, jachete de piele, ghete de tip biker cu ținte și multe accesorii argintii. Pentru a completa cât mai bine ținuta, vă sugerez culoarea vișinie sau burgundy, iar pentru un stil grunge, merge perfect o cămașă cu imprimeu tartan.

[EN] If you like the glam rock style, you cand wear ripped denim skirts or skirts with zippers, leather jackets, biker boots with studs and a lot of silver jewellery. To complete the outfit, I suggest you the burgundy colour, and for a grunge style, you can wear a tartan shirt.

Alegerea mea este: / My choice is this:

DSCF3327

[RO] Eu vă sfătuiesc să investiți într-o fustă de blugi, să alegeți una care să vi se potrivească și să vă avantajeze silueta, pentru că, așa cum v-am arătat mai sus, sunt nenumărate feluri în care o puteți purta.

[EN] I advise you to invest in a denim skirt, to choose one that suits you very well and it is figure flattering, because, like I’ve shown you before, there are a lot of ways to wear it.

PS: Nu uitați de concurs, click AICI!

signature

Advertisements

7 thoughts on “Cum să purtăm fusta de blugi / How to wear a denim skirt

  1. Heeei, nu esti singura! Nici eu nu am! 😀 bine, am ceva asemanator doar ca la cat de scurta este, o pot numi doar.. geaca 🙂
    Eu am o rochita de blugi care are aproximativ… Vreo 20 de ani. A fost a mamei mele, iar eu o port cu drag acum (bine, vara, pentru ca altfel..brrr).
    Imi plac postarile tale si imi place mult plovarasul pe care il porti 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s