Cadouri de Moș Nicolae

În noaptea asta vine Moș Nicolae și odată cu el și primele cadouri din luna decembrie, luna cadourilor! Trebuie să ne dăm cizmele cu cremă, să le așezăm frumos la geam și să așteptăm să primim de la Moșul cadouri, dacă am fost cuminți, sau nuielușe, în cazul în care nu prea am fost cuminți.

Se pare că Moș Nicolae nu vine doar în România, ci el merge și la copiii din întreaga Europă. Spre exemplu, în Belgia, copiii își așaza cu o săptămâna înainte încălțămintea lângă ușă, împreună cu un pahar de vin, pentru Moș, și morcovi, napi sau zahăr pentru calul său.

Vreau să vă propun câteva idei de cadouri potrivite pentru această sărbătoare, dar care se adresează mai mult adulților, pentru că, sinceră să fiu, copiii nu sunt neapărat domeniul meu forte, să zic așa.

În primul rând, ar trebui să dăruim dulciuri și fructe. Eu, anul acesta, îmi doresc să primesc fructe, nu dulciuri. Cele câteva kilograme în plus pe care le am sigur nu le voi da jos mâncând dulciuri (din păcate 😦 ). Ciocolata Heidi mi se pare foarte bună, mai ales cea cu nuci și miere sau cea cu ardei iute, care are un gust deosebit, mai întâi dulce și apoi puțin iute. De asemenea, nu puteți da greș nici cu Raffaello sau Milka cu Oreo, o altă minunăție de ciocolată.

  heidinucimiereDARK CHILLI-500x500

raffaello-packmilkaoreo

Dacă doriți ceva mai deosebit, vă recomand ciocolata belgiană. În Brașov, cea mai bună este la Luado, iar pentru sărbători, un astfel de pachet este ideal (îl puteți cumpăra de AICI).

0001455_luado-tangerine-9_342

De asemenea, cei de la Luado Chocolate au și ciocolată caldă pe băț, care este GE-NI-A-LĂ! Cea mai bună ciocolată caldă pe care am băut-o vreodată. Această o găsiți AICI în mai multe variante (albă, neagră, cu lapte, caramel, scorțișoară, mentă sau portocală) la prețul de 6,60 lei.

0001497_hot-choco-stick-cinnamon_342

O altă variantă de cadou ar fi unul din seturile pe care le-au pregătit cei de la Happy Cake Brașov pentru sărbători. Spre exemplu, un borcan în formă de brioșă, umplut cu 150 gr de bomboane marca Haribo. Sau un ghiveci Ikea cu 5 cake pops (prăjituri pe băț). Puteți alege o cutie de macarons delicioase sau un pachet format din 16 brioșe și o tavă cu model de sărbători.

borcanbomboane ghiveci  briosemacarons

Toate cadourile marca Happy Cake le găsiți pe Facebook-ul lor AICI

Dacă vreți să cumpărați și altceva în afara dulciurilor, v-aș recomanda o pereche de mănuși, sau o căciulă, un fular sau chiar ciorapi sau pijamale.

hmprod (1) hmprod (2)hmprod (3) hmprodhmprod (4)hmprod (5)

Toate produsele de mai sus le găsiți în magazinele H&M sau pe site-ul lor AICI

Sper că v-am ajutat să găsiți cadourile perfecte de Moș Nicolae și nu uitați să cumpărați și nuielușe pentru cei care merită!

Vă pup,

Di

Advertisements

One thought on “Cadouri de Moș Nicolae

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s