How to wear: The Black Dress/ Cum să purtăm: Rochia neagră

Vă arătam zilele trecute AICI, cum am purtat o rochie neagră la o petrecere mai casual, fără pretenții în ceea ce privește codul vestimentar. Și m-am gândit să vă propun încă 3 outfituri în care puteți include rochia neagră, pentru că și ea este o piesă vestimentară ce nu ar trebui să lipsească din dulapul nostru. De ce? Pentru că:

1. Este o rochie, iar noi, femeile, trebuie să purtăm mai multe rochii și fuste decât pantaloni, ca să ne evidențieze femininitatea și să fim oarecum în avantaj față de bărbați, care pot purta doar pantaloni 😀

2. Este neagră, se poate asorta cu absolut orice. Albul și negrul sunt nonculori și le putem purta fără probleme în orice altă combinație de culori.

3. Este o piesă versatilă, după cum veți vedea în imaginile de mai jos.

gfd

Alături de rochia neagră, am pus un cardigan burgundy, călduros și pufos, o pereche de ciorapi gri cu buline, un colier, o pereche de botine cu toc și o geantă. Puteți să înlocuiți cardiganul cu un pulover, botinele cu niște ghete fără toc, colierul cu o eșarfă și obțineți tot o ținută casual, dar mai comodă (în special datorită ghetelor fără toc), pe care o puteți purta la o cafea, la film, la o ieșire cu prietenii, la cumpărături ș.a.m.d.

y (3)

Ținutele all-black sunt destul de în vogă în momentul de față. Victoria Beckham, Halle Berry sau Jessica Alba sunt căteva dintre celebritățile care poartă destul de des astfel de ținute. Și mie îmi plac foarte mult, dar cred că trebuie să fim puțin atente ce fel de piese purtăm într-un astfel de outfit, ca să nu părem că mergem la înmormântare sau suntem în doliu.

y (2)

Fiindcă rochia este simplă, nu are niciun model de dantelă sau cusături sau mai știu eu ce, am ales un sacou deosebit, cu imprimeu floral, care va atrage toate privirile, cu siguranță. Pantofi și clutch nude, o pereche de cercei candelabru, un machiaj smokey eyes și suntem gata de petrecere!

Cam în toate magazinele găsiți astfel de rochii negre, dar propunerile mele sunt următoarele: AICI, AICI și AICI.

Vă pup,

Di

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s