How to wear: The denim shirt / Cum să purtăm: cămașa de blugi

Cămașa de blugi este o piesă vestimentară extrem de utilă, fiind comodă, practică și destul de ușor de combinat cu alte articole de îmbrăcăminte. Tocmai de aceea fiecare femeie trebuie să aibă o asemenea cămașă în garderobă.

Vreau să vă propun mai jos câteva modalități de a o purta și câteva combinații care, cred eu, sunt destul de interesante și vă pot inspira și pe voi să creați outfituri în jurul ei.

denim1

O ținută casual, pe care o putem purta ziua, când ieșim cu fetele la o cafea sau atunci când mergem la cumpărături, formată dintr-o pereche de pantaloni cu imprimeu (asemănători găsiți la H&M, la 39,90 lei), o vesta din piele și o pereche de botine cu toc mediu și gros, care să nu ne incomodeze atunci când mergem prea mult pe jos. Am adăugat și o geantă neagră, multe brățări pe mână și o pereche de ochelari de soare.

denim2

Al doilea outfit, și anume cel de mai sus, l-aș purta atunci când merg la cinema, spre exemplu. Am ales o fustă deosebită, cu imprimeu aztec, un pulover alb, care să-mi țină de cald, dar care este foarte chic și o pereche de bocanci comozi. Am ales o pereche de cercei cu pietre verzi și o geantă albă, dar daca nu aveți o asemenea genată, puteți purta una neagră, maro, crem, roz pudrat, verde sau chiar albastră. Ideea este să alegeți una din culorile pe care le purtați deja, ca să nu încărcați foarte tare ținuta din punct de vedere cromatic.

denim3

Aș alege să mă îmbrac așa la o întâlnire cu iubitul meu. Rochia neagră, scurtă și simplă este foarte feminină și potrivită pentru o întâlnire romantică. Pe deasupra ei putem purta cămașa de blugi fie descheiată, fie prinsă în zona taliei într-un nod. Completăm ținuta cu o pereche de ghete cu toc din piele întoarsă, o geantă și un colier statement și suntem gata de plecare!

denim4

Outfitul de mai sus l-aș alege atunci când merg la o conferință, spre exemplu. Putem purta fără probleme denim on denim, adică mai multe piese vestimentare de blugi, singura condiție este ca acestea sa fie în nuanțe diferite. Deci, avem o pereche de blugi skinny, închisi la culoare, o cămașa, un sacou verde (teal), o pereche de pantofi nude, o geantă corai și o eșarfă care completează perfect ținuta.

denim5

Pentru fetele care sunt mai îndrăznețe, propun outfitul de mai sus. Avem o fustă din paiete argintii, o vestă de blană albă pe deasupra cămășii, o pereche de cizme foarte în tendințe (replică după modelul Givenchy), un pic alb supradimensionat și niște cercei în culori aprinse. Aceștia nu trebuie să fie neapărat galbeni, pot avea orice altă culoare puternică, aprinsă, cum ar fi: roșu, portocaliu, mint, mov, albastru etc.

Acum că v-am arătat ideile mele și outfiturile pe care le putem face în jurul unei cămăși de blugi, să vă spun și de unde puteți cumpăra o asemenea cămașă, nu?

denimshirt99denimshirt119

Cămașă H&M – 99 lei – AICI                               Cămașă Bershka – 119 lei – AICI

Vă pup cu drag,

Di

Advertisements

One thought on “How to wear: The denim shirt / Cum să purtăm: cămașa de blugi

  1. Pingback: Outfit Of The Day: When denim meets the Hunger Games | The Fashion Diary by Di

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s