Haul & Promenada Mall

Fiind prima mea postare haul aș vrea să explic ce înseamnă acest lucru, pentru cele/cei care nu cunosc acest termen. Haul înseamnă o postare sau un articol pe blog în care se prezintă produse sau lucruri achiziționate în ultima perioadă, cu scopul de a le oferi cititorilor informații despre acestea sau de a-i informa în legătură cu ce se găsește prin magazine, și nu cu scopul de a se lăuda blogger-ul 🙂

Mai știți că vă ziceam într-o postare trecuta ca-mi place să stau cu orele prin magazine? Ei bine, am făcut treaba asta acum câteva zile. Și am stat aproape 5 ore într-un singur mall, și anume Promenada din București (evident, unde altundeva?).

Și mai știți că vă ziceam că eu nu dau mai mult de 60 lei pe un produs? Da, ați ghicit…am făcut-o și pe asta! Tot în Promenada. Și dacă tot v-am înnebunit cu Promenada, uitați și o poză:

Image

Source

Este cel mai fain mall în care am fost până acum și asta se datorează în mare parte grădinii/parcului de pe acoperișul lui. Mi se pare o idee excelentă și inedită ca după o tură de câteva ore de shopping să stai pe o canapea din aceea de plastic, în aer liber, să privești cerul și să te relaxezi. Sau să-ți mănânci prânzul pe o băncuță în timp ce urmărești fântâna arteziană. Sau să bei o cafea pe terasă cu prietenele tale. Sau, sau, sau…

promenadamall1

Tot aici s-a deschis și H&M Home, cum vă spuneam mai demult, și n-am putut să ratez ocazia de a-mi cumpăra câte ceva din minunățiile pe care le-am găsit acolo. Ca să nu mă mai lungesc cu vorba, mai jos aveți pozele cu ce mi-am luat.

DSCF3378

DSCF3379

Niște cizme pur și simplu MI-NU-NA-TE de la Bsb. Sunt o replică a unor cizme Givenchy, dar găsiți o variantă asemănătoare și AICI.

DSCF3380

Geantă Stradivarius – 69 lei – AICI

DSCF3382

Tricou Bershka – 39 lei – AICI

Colier negru Stradivarius – 69 lei – AICI

Colier auriu Six (C&A) – 15 lei

Cercei lungi Six (C&A) – 10 lei

DSCF3385

Cercei Six (C&A) – 10 lei

DSCF3391

Rochie Bershka – 89 lei – AICI

DSCF3392

Colanți Stradivarius – 59 lei – AICI

DSCF3390

Suport prăjituri H&M Home – 22,90 lei – AICI

DSCF3388

Suport lumânare H&M Home – 29,90

DSCF3387

Set 2 lumânări – 16,90 lei (nu mai știu exact)

DSCF3389

Suport lumânări + lumânări IKEA (nu mai știu prețurile)

Și încă ceva…după o sesiune de shopping și câteva ore bune de umblat prin magazine, cu ce ne răsfățăm noi, femeile, cel mai bine? Cu o binemeritată cafea de la Strabucks, bineînțeles, de data asta un Caramel Macchiato.

caramelmacchiato

Source

O seară frumoasă să aveți!

Vă pup,

Di

Advertisements

5 thoughts on “Haul & Promenada Mall

  1. Ce lucruri dragute ti-ai luat<3 Eu inca nu am ajuns in mall-ul asta pana acum,am tot amanat.Imi plac cercelusii triunghi si decoratiunile de la H&M Home!Sa le folosesti cu placere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s